Billig Hjemmeside

Brug for hurtig

WordPress Hosting

Det er vigtigt at have hurtig WP hosting

5/5

Har du brug for WordPress hosting?

Ja det har du!

Fordi det er ekstremt vigtigt at din hjemmeside ikke ligger på en langsom ikke optimeret webhotel. Du har altså brug for en top optimeret WordPress hosting udbyder. Brugerne gider nemlig ikke vente mere end 2sek på at din hjemmeside loader.

Hvad koster WordPress hosting?

God WordPress hosting koster fra 39kr i måneden og op til 99kr. Her får du vores 2 bedste løsninger, som leverer din hjemmeside lynhurtigt for brugerne som skal tilgå den.

Det er vigtigt at kunne vise sin hjemmeside hurtigt når en bruger vil besøge den. Går det for langsomt, mister brugeren tålmodigheden.

Standard

Kr 129

Løsningen for dig som kender vigtigheden i at dine brugere kan loade din hjemmeside hurtigt.

Premium

Kr 199

MEST SOLGTE

Løsningen for dig som kender vigtigheden i at dine brugere kan loade din hjemmeside hurtigt. Pakken her kommer med både gratis CDN, email, og daglig backup.

Hvorfor vælge WordPress hosting?

Fordi mange falder i fælden og vælger de billigste løsninger på markedet. Jeg kan hurtigt afsløre at for 1€, får du absolut ikke smæk for skillingen. God hjemmeside hosting koster penge. Vi har presset vores hosting priser helt i bund, så du også kan få en løsning der virker ekstremt godt, men til absolut små penge.

Interesseret i WP hosting?