hjemmeside rengøringsfirma

Hjemmeside rengøringsfirma

Billy-Bob sørger for en ny og billig rengørings hjemmeside

5/5

Ny hjemmeside rengøringsfirma

Vi har specialiseret os i at lave hjemmesider til rengøringsfirmaer og lignende virksomheder. Vælger du at få lavet din nye hjemmeside hos os, laver vi hjemmesiden til dit rengøringsfirma præcist som du ønsker det. Derudover gør vi det til nok markedets bedste priser, så hjemmesiden ikke bliver en for tung omkostning for dit rengøringsfirma. Dermed står du tilbage med en billig hjemmeside, som er lavet specifikt efter hvad dine behov er.

Hvorfor bør et rengøringsfirma have en hjemmeside?

Der er ikke nogen tvivl om, at det er vigtigt for et rengøringsfirma at have en god hjemmeside. Først og fremmest er det vigtigt at være synlig på internettet. Dine konkurrenter har en hjemmeside og er synlige på internettet, så derfor er det også vigtigt, at du er det. Langt de fleste har fundet det rengøringsfirma de gør brug af gennem Google ved at søge på f.eks. ”Rengøringsfirma+bynavn” og her er det naturligvis vigtigt, at dit rengøringsfirma dukker op i søgeresultaterne. Hvis ikke dit firma dukker på, så er der stor sandsynlighed for, at denne potentielle kunde vælger en af dine konkurrenter, fordi de er dukket op i søgeresultaterne. Tiden hvor vi brugte telefonbogen til at finde ydelser i lokalområdet er for længst ovre.

Derudover giver en god hjemmeside også et nemt sted for dine kunder at finde oplysninger om din virksomhed. På hjemmesiden kan du have firmaets telefonnummer, e-mail, beliggenhed, osv., stående, så dine kunder nemt kan finde firmaets informationer, hvis de har brug for at komme i kontakt med dig.

Som rengøringsdame har du uden tvivl allerede travlt med at håndtere alle dine kunder, så der vil ikke være meget tid til at markedsføre firmaet og finde nye kunder. Derfor er en hjemmeside til firmaet en god investering, da den på passiv vis kan synliggøre virksomheden og indhente nye kunder.

Hvad koster en ny rengøringsfirma hjemmeside?

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En WordPress hjemmeside til dit rengøringsfirma

Når du bestiller en hjemmeside til dit rengøringsfirma, bygger og designer vi den i CMS-systemet WordPress. Du har garanteret hørt om WordPress før, da det er en af verdens mest anvendte CMS-systemer til hjemmeside. Vi har efterhånden bygget og designet mange hjemmeside, og ved derfor præcist hvordan man skaber en unik hjemmeside der er brugervenlig, samtidigt med at den ser professionel ud. Når vi har lavet hjemmesiden, får du altså en flot og professionel hjemmeside, som kan repræsentere dit rengøringsfirma på bedste vis online.

Endnu en fordel ved at vi bruger WordPress er, at det er et ekstremt brugervenligt CMS-system. Det betyder, at efter vi har lavet hjemmesiden til dig, så kan du nemt fjerne, tilføje eller ændre noget på din nye hjemmeside uden at skulle have eksperter ind over processen.

Er hjemmesiden SEO optimeret?

Når man har en hjemmeside, så er begrebet SEO meget vigtigt. SEO står for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering. Det er helt simpelt processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig som muligt i Google.

Alle de hjemmesider vi leverer, er forberedt til SEO. Med andre ord vil det sige, at vi leverer en hjemmeside til dig hvor title- og meta-descriptions er udfyldt, billederne er optimeret og overskifterne er defineret på bedste vis. Alt dette er meget vigtigt, når det gælder SEO, og det sørger vi for at gøre for dig.

Alt i alt betyder det, at de vigtigste ting er forberedt og udført for dig. Vil du efter du har modtaget din hjemmeside i gang med SEO, som virkelig kan synliggøre din virksomhed og skaffe mange kunder, så kan du bestille os til løbende at videreoptimere på din hjemmeside, så den opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din rengørings hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye hjemmeside til rengøringsfirma?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til en rengøringsfirma. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en rengørings hjemmeside?

En ny rengøringsfirma hjemmeside koster ca. 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster firma hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye rengøringsfirma hjemmeside. Du kan mere på siden hjemmesidetilkøb.