Billig hjemmeside

Hjemmeside murer

Billy-Bob sørger for en ny og billig murer hjemmeside

Har du overvejet om dit murerfirma har brug for en hjemmeside? Eller har du allerede lagt planer om, at firmaet skal have en hjemmeside, og leder nu bare efter et sted der kan bygge og designe den for dig? Så er du kommet til den helt rigtige side.

5/5

Ny hjemmeside murer & murerfirma

Vi er eksperter i at bygge hjemmesider til murerfirmaer og lignende virksomheder. Når du vælger at få lavet din hjemmeside hos os, så designer vi den til dit murerfirma præcis som du ønsker det. Udover at lave hjemmesiden specifik efter dine ønsker, så gør vi det også til markedets bedste priser, så hjemmesiden ikke bliver for en stor omkostning for din virksomhed. Når vi er færdige med at lave den, så står du tilbage med en professionel hjemmeside, som er lavet præcis som du ønsker det.

Hvorfor bør et murerfirma have en hjemmeside?

Det er uden tvivl vigtigt for et murerfirma at have en professionel hjemmeside. Alle dine markedskonkurrenter vil helt sikkert have en hjemmeside og synliggøre sig på nettet, så derfor er det også vigtigt at du gør det. Mange der har brug for et murerfirma, finder det også typisk gennem Google ved at søge på ”murerfirma + bynavn” og her er det altafgørende, at det er dit murerfirma der er et af de øverste søgeresultater. Lykkedes du med at få din hjemmeside til at dukker op der, så kan du tage dit firma til helt nye højder.

En hjemmeside er også et godt sted til at have ens virksomhedsinformationer stående. Her kan du bl.a. have virksomhedens telefonnummer, e-mail, beliggenhed, osv., stående, så potentielle kunder nemt og hurtigt kan komme i kontakt med dig, hvis de ønsker at gøre brug af dine ydelser.

Hvad koster en ny murer hjemmeside?

Vi har gjort det meget simpelt at købe en hjemmeside hos os. Du har nemlig blot to valgmuligheder at vælge imellem alt efter dine behov. Det har vi gjort, så du ved prisen allerede fra starten og kan være sikker på, at der ikke er nogen skjulte gebyrer. Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit murerfirma

Vi skaber og designer din hjemmeside i WordPress, som er det mest anvendte CMS-system i verdenen. Derfor har du med god sandsynlighed sikkert også hørt om WordPress før. Vi har flere års erfaring i at bygge hjemmesider på WordPress, så vi har dannet en ekspertise i at bygge professionelle hjemmesider, som er både unikke og brugervenlige for den besøgende. Når vi er færdige med hjemmesiden, får du altså en flot og professionel hjemmeside, som kan repræsentere dit firma på bedste vis online.

Derudover er en stor fordel ved WordPress også, at det er en meget brugervenlig platform. Det betyder, at du nemt kan gå ind og redigere i hjemmesidens indhold uden at du skal have eksperter ind over processen.

Er min murer hjemmeside SEO optimeret?

Du har sikkert hørt om SEO. SEO står for Search Engine Optimization og er et vigtigt begreb når man har en hjemmeside. På dansk betyder det søgemaskineoptimering og er processen med at gøre sin hjemmeside, og dermed sin virksomhed, så synlig på Google som muligt. Når vi leverer en hjemmeside til vores kunder, så er den forberedt til SEO. Det vil sige, at billederne er optimeret, meta-descriptions er udfyldt, og mere til. Vi har altså udført og forberedt de vigtigste SEO-relateret ting for dig. Hvis du vil gang med seriøs SEO efter du har modtaget hjemmesiden, som virkelig kan tage din synlighed til et nyt niveau, så kan du med fordel bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside efterfølgende.

Skal vi lave din Murer hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye hjemmeside til murer / murerfirma?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til en murervirksomhed. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en murer hjemmeside?

En ny murer hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster firma hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye murer hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min murer hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting