Billig hjemmeside

Hjemmeside blogger

Billy-Bob sørger for en ny og billig blog hjemmeside

Går du med overvejelser om at få en hjemmeside til din bloggervirksomhed? Eller har du allerede besluttet dig for, at det er tid til at tage virksomheden til nye højder med en ny hjemmeside? Så er du landet det helt rigtige sted.

5/5

Ny hjemmeside til dig der gerne vil have en blog

Vi er nemlig specialister i at bygge hjemmesider til bloggere, så vi vil med glæde designe en lækker og køreklar hjemmeside til dig. Vælger du at få lavet hjemmesiden hos os, så designer vi den præcist efter dine ønsker. Samtidigt gør vi det også til nok markedets bedste priser, så du kan få en lækker hjemmeside uden at skulle investere alt for mange penge i den. Alt i alt kommer du til at stå tilbage med en billig, men professionel hjemmeside, som designes specifikt efter dine ønsker.

Hvorfor bør en blogger have en hjemmeside?

Her i 2022 er der vidst ikke længere nogen tvivl om, at det er vigtigt at have en hjemmeside. Mange bloggere benytter blot de sociale medier til at lægge opslag op og skabe en fanbase, men hvis man gerne vil tage sit bloggereventyr til nye højder, så er der ikke nogen tvivl om, at det er ved at have en hjemmeside man gør det. Som blogger vil det også typisk være gennem en god hjemmeside at du får mulighed for at tjene penge på din blogging indsats, da det er her du vil kunne lande gode reklameaftaler, samt gøre brug af affiliate links til at skabe meromsætning, uanset om du vil skrive om gratis vpnbabyudstyr, biler, eller noget helt andet.

Derudover er en hjemmeside også et godt sted for dine følgere at finde dine oplysninger. På hjemmesiden kan du f.eks. have din e-mail, beliggenhed, osv., stående, så din følgere kan komme i kontakt med dig, hvis de ønsker det.

Hvad koster en ny blogger hjemmeside?

Når du skal købe en ny blogger hjemmeside hos os, så er prisen også gjort meget simpel. Du kan nemlig vælge mellem 2 forskellige priser alt efter dine behov. Det har vi gjort, så du ved prisen allerede fra starten og kan være sikker på, at der ikke er nogen skjulte gebyrer. Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside som din blog

Vi bygger og designer din hjemmeside i CMS-systemet WordPress. WordPress er verdens mest brugte CMS-system, så der er god sandsynlighed for at du har hørt om det før. Vi er eksperter med mange år erfaring i at skabe unikke hjemmesider, som både ser professionelle ud og er super brugervenlige. Når vi er færdige med at bygge hjemmesiden i WordPress leverer vi altså en professionel hjemmeside, som kan repræsentere dig på bedste vis online.

Derudover er en stor fordel ved WordPress også, at det er et meget brugervenligt CMS-system. Vil du altså ændre, fjerne eller tilføje noget på din hjemmeside efterfølgende kan du nemt selv gøre det uden at du skal have eksperter ind over processen.

Er min blogging hjemmeside SEO optimeret?

SEO er et vigtigt begreb for hjemmesideejere. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering, og er helt simpelt processen med at gøre sin hjemmeside så synlig som muligt på Google. Alle hjemmesider vi leverer til vores kunder, er forberedt til SEO. Det betyder kort sagt, at vi leverer en hjemmeside hvor title- og meta-descriptions er udfyldt, billederne er optimeret og overskifterne er defineret på bedste vis. Alt dette er meget vigtigt når det gælder SEO. Det betyder, at vi sørger for at alle de vigtige ting er udført og forberedt for dig. Har du ønsker om at komme i gang med SEO, som virkelig vil synliggøre din hjemmeside efter vi har leveret den til dig, så kan du bestille os til løbende at videreoptimere på din hjemmeside, så den opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din blog?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye hjemmeside blog?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til en blogger. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en blogger hjemmeside?

En ny blogger hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster blog hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye blogger hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min blog hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting