Billig hjemmeside

Hjemmeside psykolog

Billy-Bob sørger for en ny og billig psykolog hjemmeside

Har du lagt planer om at få bygget en hjemme til din psykologvirksomhed, men mangler en god partner der kan bygge hjemmesiden til dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kan nemlig bygge og designe en lækker ny hjemmeside til dig.

5/5

Ny hjemmeside til psykologen

Vi har gennem årene specialiseret os i at bygge hjemmesider til flere forskellige typer erhverv, herunder også psykologer. Hvis du ender med at vælge os til at bygge din hjemmeside, så designer vi den 100% efter dine ønsker. Derudover bliver det også gjort til nok markedets bedste priser, så du til sidst står tilbage med en lækker og professionel hjemmeside, som er lavet præcis som du ønsker det.

Hvorfor bør en psykolog have en hjemmeside?

Der er flere forskellige grunde til, at det er vigtigt for en psykolog at have en hjemmeside. Først og fremmest kan du på hjemmesiden beskrive hvad du kan tilbyde som psykolog og gøre for dine kunder. Derudover er der også mange der findes deres psykolog ved at søge på Google på ”Psykolog + bynavn” og her skal du naturligvis dukke op, så den potentielle kunde har dig med i sine overvejelser. Dukker du ikke op her vil den potentielle kunde højst sandsynligt bare vælge en anden psykolog, da kunden ikke ved at du eksisterer.

Hjemmesiden giver også dig en god platform til at have alle dine informationer stående, så både dine kunder og potentielle kunder nemt kan finde disse oplysninger. Det kan f.eks. være dit telefonnummer og din e-mail adresse.

Hvad koster en ny psykolog hjemmeside?

Vi er 100% transparente og har gjort det enormt simpelt at købe en hjemmeside hos os. Her har du nemlig bare to valgmuligheder, og så vælger du blot den der løsning der passer bedst til dig. Ingen skjulte omkostninger, bare en billig og professionel hjemmeside. Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til din psykologvirksomhed

Efter du har bestilt din hjemmeside, går vi i gang med at bygge og designe den i CMS-systemet WordPress. Der er god sandsynlighed for at du har hørt om WordPress før, da det er verdens mest anvendte CMS-system. Vi har efterhånden mange års erfaring i at bygge hjemmesider, så vi har dannet en ekspertise i at bygge hjemmesider der er professionelle, unikke og brugervenlige. Dår vi leverer hjemmesiden til dig står du tilbage med en lækker hjemmeside, som kan repræsentere din virksomhed professionelt.

Derudover er det også en klar fordel for dig, at vi bygger den i WordPress. WordPress er nemlig en meget brugervenlig platform, hvilket betyder, at du nemt kan gå ind og tilføje noget til hjemmesiden eller redigere i dens indhold uden at du får brug for hjælp fra eksperter.

Er min psykolog hjemmeside SEO optimeret?

Når du ejer en hjemmeside, så er noget af det vigtigste du kan gøre at optimere hjemmesiden til at blive så synlig som muligt på Google. Processen med at gøre dette kaldes for SEO, som står for Search Engine Optimization. Når vi leverer en hjemmeside til en kunde, så er den altid forberedt til SEO. Det vil sige, at vi har gjort alle de væsentlige ting, som f.eks. at udfylde meta-descriptions og optimere alle billeder på hjemmesiden. Vil du gerne i gang med seriøs SEO efter du har modtaget din hjemmeside, så kan du bestille os til løbende at videreoptimere på din hjemmeside, så du for alvor kan opnå dit fulde potentiale med din hjemmeside.

Skal vi lave din psykolog hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye psykolog hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til en psykolog. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en psykolog hjemmeside?

En ny psykolog hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster psykolog hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye psykolog hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min psykolog hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting