Billig hjemmeside

Hjemmeside maler

Billy-Bob sørger for en ny og billig maler hjemmeside

Har dit malerfirma brug for en ny og professionel hjemmeside? Så er du kommet til den rigtige side. Vi er specialister i at bygge og designe flotte og køreklare hjemmesider til malerfirmaer.

5/5

Ny hjemmeside til dit malerfirma

Vi gennem mange år specialiseret os i at bygge og designe hjemmesider til malerfirmaer og lignende typer virksomheder. Ender du med at vælge os til at bygge din hjemmeside, så designer vi den i samarbejde med dig, så du får et slutresultat der er præcis som du ønsker det. Derudover får du den til nok markedets bedste priser, så du ikke skal betale mere end nødvendigt. Slutresultatet er at du står tilbage med en professionel og billig hjemmeside, som er designet præcist efter dine ønsker.

Hvorfor bør en maler have en hjemmeside?

Når man har et malerfirma, er det også enormt vigtigt, at man har en hjemmeside hertil. Dine konkurrenter har en hjemmeside og er synlige på internettet, så derfor skal du simpelthen også være det. Langt de fleste har fundet deres malerfirma de gør brug af gennem Google ved at lave en søgning på f.eks. ”Malerfirma + bynavn” og her er det naturligvis meget vigtigt, at dit malerfirma dukker op i søgeresultaterne. Hvis ikke dit firma dukker op er der meget god sandsynlighed for at denne oplagte kunde vælger et andet firma.

Derudover er hjemmesiden også det oplagte sted for dig til at lægge alle dine vigtige virksomhedsoplysninger op. Det kan f.eks. være ting som virksomhedens telefonnummer, virksomhedens e-mail og virksomhedens beliggenhed, så din kunder såvel som potentielle kunder nemt og hurtigt kan finde disse oplysninger når der er behov for dem.

Hvad koster en ny maler hjemmeside?

Hvis du beslutter dig for at købe en maler hjemmeside hos os, så har du to forskellige valgmuligheder at vælge imellem. Her kan de enten vælge onepager eller Billy-Bob+ alt efter hvad dine behov er. Du kan se priserne på hver inden du bestiller, hvilket også betyder, at du kan være sikker på at der ikke kommer nogen skjulte omkostninger.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit malerfirma

Efter du har placeret en ordre på at vi skal lave din hjemmeside gå vi straks i gang med at lave den i CMS-systemet WordPress. Du har med god sandsynlighed hørt om WordPress, da det er verdens mest anvendte CMS-system. Vi har gennem årene bygget med hjemmesider i WordPress og ved derfor hvordan man designer og bygger en unik hjemmeside, som ser professionel ud samtidigt med at den er brugervenlig for den besøgende. Når vi er færdige med at lave hjemmesiden, står du altså tilbage med en lækker hjemmeside, som repræsenterer dit malerfirma på bedste vis online.

Derudover er det også en stor fordel, at WordPress er et meget brugervenligt system, når selve hjemmesiden er færdigudviklet. Det vil sige, at du nemt og hurtigt kan ændre i hjemmesidens indhold, samt fjerne eller tilføje indhold, uden at du skal have eksperter ind over processen.

Er min maler hjemmeside SEO optimeret?

Som hjemmesideejer er det vigtigste begreb du kommer til at støde på SEO. SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization, og er processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig som muligt på Google. Når vi leverer din hjemmeside, så har vi forberedt den til SEO. Det vil sige, at vi har udført alle de vigtigste ting, som bl.a. at optimere alle billeder, udfylde meta-descriptions, osv. Dette er alle vigtige elementer af SEO, som vi har udført for dig. Skulle du have planer om at fortsætte med seriøs SEO efter du har modtaget hjemmesiden, som for alvor kan synliggøre din forretning, så kan du bestille os til løbende at videreoptimere på din hjemmeside efterfølgende, så den opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din malerfirma hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye malerfirma hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til et malerfirma. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en malerfirma hjemmeside?

En ny malerfirma hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster malerfirma hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye malerfirma hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min malerfirma hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting