Billig hjemmeside

Hjemmeside Vinduespudser

Billy-Bob sørger for en ny og billig vinduespudser hjemmeside

Er du vinduespudser og går du med overvejelser om at få lavet en ny hjemmeside? Eller har du allerede besluttet dig for, at du skal have en hjemmeside? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

5/5

Ny hjemmeside til dit vinduespudserfirma

Vi er specialister i at bygge hjemmesider til vinduespudsere og lignende virksomheder. Vælger du os til at bygge din hjemmeside, så designer vi den også præcist efter dine behov og ønsker, så du får en der passer perfekt til din vision. Derudover gør vi det også til markedets bedste priser, så det ikke bliver en for tung omkostning for din virksomhed. Til sidst står du tilbage med en professionel og lækker hjemmeside, designet efter dine ønsker.

Hvorfor bør en vinduespudser have en hjemmeside?

For en vinduespudser er det altafgørende at have en professionel hjemmeside, som kan trække nye kunder ind i forretningen. Når man som kunde skal finde en vinduespudser, vil man typisk gøre det ved at gå ind på Google og søge på ”Vinduespudser + bynavn”, og derfor er det naturligvis enormt vigtigt, at din virksomhed dukker op i disse søgeresultater. Det kan resultere i en kæmpe mængde kunder, men hvis ikke du har en hjemmeside vil det også resultere i en stor mængde mistet kunder. Derfor er det specielt vigtigt.

Derudover er hjemmesiden også det oplagte sted at have alle de vigtige virksomhedsoplysninger stående, som kunden skal bruge for at få fat i dig, når der er brug for det. Det kan f.eks. være dit telefonnummer, din e-mail, samt virksomhedens beliggenhed du kan have stående samlet på hjemmesiden.

Hvad koster en ny vinduespudser hjemmeside?

Hos os er der ikke nogen skjulte omkostninger, vi er 100% transparente hvad angår vores priser. Du kan derfor vælge mellem 2 forskellige priser allerede inden du bestiller hjemmesiden hos os. Her kan du se hvad de to forskellige typer hjemmesider koster og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit vinduespudserfirma

Du har sikkert hørt om WordPress før, da det er verdens mest anvendte CMS-system. Det er også i WordPress, at vi vil bygge og designe din nye hjemmeside. Vi har mange års erfaring i at bygge hjemmesider i WordPress og har derfor specialiseret os i at bygge professionelle hjemmesider i WordPress. Vi er derfor i stand til at bygge en hjemmeside til dig, som både er flot og brugervenlig, så den kan repræsentere dit vinduespudserfirma på bedste vis online. Slutresultatet er, at du står tilbage med en hjemmeside, som er brugervenlig for dem der besøger den, samtidigt med at den ser top professionel ud.

WordPress er også enormt nemt at bruge, så du vil uden problemer kunne redigere i hjemmesidens indhold, eller endda fjerne/tilføje nyt indhold til hjemmesiden efter du har modtaget den uden at skulle betale eksperter til at gøre det for dig. Vi gør det svære for dig, når vi bygger hjemmesiden.

Er min vinduespudser hjemmeside SEO optimeret?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering, og er helt simpelt processen med at gøre sin hjemmeside så synlig som muligt på Google. SEO er et enormt betydningsfuldt begreb for hjemmesideejere. Alle hjemmesider vi leverer til vores kunder, er forberedt, så der er klar til seriøst SEO. Det betyder kort sagt, at vi leverer en hjemmeside hvor title- og meta-descriptions er udfyldt, billederne har vi optimeret og overskifterne har vi defineret på en SEO venlig måde. Med andre ord vil det sige, at vi sørger for at alle de vigtige ting er er gjort klar og forberedt for dig. Vil du gerne i gang med SEO, som virkelig kan synliggøre din hjemmeside på de forskellige søgemaskiner efter vi har lavet den til dig, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside, så den opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din vinduespudser hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye vinduespudser hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny vinduespudser hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en vinduespudser hjemmeside?

En ny vinduespudser hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster vinduespudser hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye vinduespudser hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min vinduespudser hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting