Billig hjemmeside

Hjemmeside fysioterapeut

Billy-Bob sørger for en ny og billig fysioterapeut hjemmeside

5/5

Går du med overvejelser om at få bygget en hjemmeside til din fysioterapeutvirksomhed? Eller er du allerede sikker på, at du har brug for en hjemmeside? Så er du kommet til den helt rigtige side.

Ny hjemmeside fysioterapeut

Vi er specialister til at opbygge hjemmesider til fysioterapeuter og vil derfor med glæde bygge en hjemmeside til din fysioterapeutvirksomhed. Når vi bygger en hjemmeside, så gør vi det altid efter kundens ønsker, så du står tilbage med en hjemmeside der er lavet præcist som du ønsker det. Derudover bliver den lavet til nok markedets bedste priser, så det ikke er for tung en omkostning for dig. Til sidst står du tilbage med en lækker og helt ny hjemmeside, designet fuldstændigt efter dine ønsker.

Hvorfor bør en fysioterapeut have en hjemmeside?

En hjemmeside er en enormt vigtig kilde til nye kunder for en fysioterapeut. Når behovet opstår for at bruge en fysioterapeut, vil man typisk gå ind på Google og søge på ”Fysioterapeut + bynavn”. Her skal din virksomhed dukke op i søgeresultaterne, da den potentielle kunde der har søgt på dette, ellers bare vil vælge en af dine konkurrenter, som uden tvivl har fået lavet en hjemmeside og sørger for at de dukker op der. Derudover giver hjemmesiden dig også mulighed for at skrive din priser, ydelser og generelt hvad du kan gøre for din kunde.

Hjemmesiden er også det perfekte sted til at skrive ens oplysninger, som f.eks. hvad din e-mail er, dit telefonnummer, beliggenhed, osv., så dine kunder og potentielle kunder nemt og hurtigt kan finde disse oplysninger når de har brug for dem.

Hvad koster en ny fysioterapeut hjemmeside?

Vi har helt bevidst gjort det nemt at se prisen på vores hjemmesider. Du har nemlig bare to valgmuligheder, og så er det bare op til dig at vælge den der passer bedst. På den måde kan du være sikker på at undgå skjule omkostninger. Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En WordPress hjemmeside til din fysioterapeut klinik

Vi bygger alle hjemmesider i CMS-systemet WordPress, som du sikker har hørt om før, da det er verdens mest anvendte CMS-system. Vi har samlet meget erfaring i at bygge gode hjemmeside, og ved derfor præcis hvad der skal til for at skabe en professionel og unik hjemmeside, som også er brugervenlig for dine besøgende. Når vi er færdige med at udvikle hjemmesiden, står du tilbage med en lækker og professionel hjemmeside, som repræsenterer din virksomhed så professionelt som muligt online.

Derudover er det også en stor fordel, at WordPress er ekstremt brugervenligt. Det vil sige, at du nemt kan gå ind og ændre i hjemmesiden efterfølgende, hvis du f.eks. på et senere tidspunkt vil tilføje noget til den, uden at du får behov for at få hjælp fra eksperter.

Er min fysioterapeut hjemmeside SEO optimeret?

Når man ejer en hjemmeside, så er SEO et af de vigtigste begreber man støder på. SEO er en engelsk forkortelse for søgemaskineoptimering og står for processen af at optimere ens hjemmeside til at blive så synlig som muligt på Google. Når vi leverer hjemmesider til vores kunder, så har vi altid forberedt hjemmesiden til SEO, samt udført alle de basale ting. Det vil sige, at vi har optimeret billederne, udført meta-descriptions, osv. Hvis du gerne vil i gang med SEO, som for alvor kan lokke mange kunder til, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside, så du kan opnå dit fulde potentiale online.

Skal vi lave din fysioterapeut hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye hjemmeside til fysioterapeut klinikken?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til en fysioterapeut. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en fysioterapeut hjemmeside?

En ny fysioterapeut hjemmeside koster ca. 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster firma hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye fysioterapeut hjemmeside. Du kan mere på siden hjemmesidetilkøb.