Billig hjemmeside

Hjemmeside Kosmetolog

Billy-Bob sørger for en ny og billig kosmetolog hjemmeside

Overvejer du om din kosmetologforretning skal have en ny hjemmeside? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har specialiseret os i at bygge og designe køreklare hjemmesider, så du nemt og hurtigt kan komme i gang.

5/5

Ny hjemmeside til dit kosmetologfirma

Gennem mange års erfaring har vi sat os på pladsen som specialister til at bygge hjemmeside til flere forskellige typer virksomheder, herunder også kosmetologer. Vælger du at vi skal lave hjemmesiden til dig, så designer vi den naturligvis også fuldstændigt efter dine ønsker og behov. Derudover gør vi det også til markedets bedste priser, så du ikke skal investere unødvendigt meget i at få lavet din hjemmeside. Slutresultatet er, at du står tilbage med en lækker og professionel hjemmeside, der er designet efter dine visioner.

Hvorfor bør en kosmetolog have en hjemmeside?

Det er specielt vigtigt for en kosmetolog at have en god hjemmeside. Dine konkurrenter har en hjemmeside og er derfor synlige på de forskellige søgemaskiner, så derfor er det også vigtigt, at du er det. De fleste vil finde en kosmetolog gennem Google ved at søge på f.eks. ”Kosmetolog + bynavn” og det er naturligvis vigtigt, at din virksomhed dukker op i disse søgeresultater. Hvis ikke din virksomhed dukker på, så er der stor sandsynlighed for, at disse potentielle kunder vælger en af dine konkurrenter, fordi de er dukket op i søgeresultaterne.

Derudover giver en god hjemmeside også et godt sted for dine kunder og potentielle kunder at finde oplysninger om din virksomhed. På hjemmesiden kan du have firmaets telefonnummer, e-mail, beliggenhed, osv., stående, så dine kunder nemt kan finde firmaets informationer, hvis de har brug for at komme i kontakt med dig.

Hvad koster en ny kosmetolog hjemmeside?

Når du skal til at bestille din nye kosmetolog hjemmeside, så har du to forskellige priser at vælge imellem. Det har vi gjort for at gøre det så simpelt og transparent som overhovedet muligt, så du som kunde kan være sikker på, at der ikke er nogle skjulte omkostninger. Nedenunder er der et link til tilkøb, hvis du vil gøre hjemmesiden mere avanceret.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit autoværksted

Vi designer og bygger din nye hjemmeside i CMS-systemet WordPress, som du garanteret allerede kender, da det er verdens mest anvendte CMS-system. Vi er specialister i at bygge hjemmesider i WordPress, så vi ved præcis hvad der skal til for at skabe en hjemmeside, som kan synliggøre din virksomhed samtidigt med at den er brugervenlig for de besøgende. Når vi har færdigudviklet din hjemmeside, vil du med andre ord stå tilbage med en lækker og professionel hjemmeside, som kan repræsentere din virksomhed på bedste vis på internettet.

Derudover er der også den klare fordel, at WordPress er et meget brugervenligt CMS-system. Vi tager os af det svære med at bygge hjemmesiden, men derfor kan du nemt selv gå ind og redigere i hjemmesidens indhold, samt tilføje nyt indhold efterfølgende uden at du får brug for hjælp af eksperter.

Er min kosmetolog hjemmeside SEO optimeret?

For hjemmesideejere er SEO et altafgørende begreb. Det er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering. Det dækker over processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig som muligt på Google, så man kan få så mange besøgende på hjemmeside som muligt. Når vi leverer din nye hjemmeside til dig, så har vi sørget for at forberede den til SEO. Det vil sige, at vi bl.a. har optimeret alle billeder, udfyldt meta-descriptions og defineret overskrifter på bedste vis. Alt det væsentlige har vi altså udført dig. Vil du efter du har modtaget hjemmesiden i gang med SEO, som for alvor kan tage din virksomhed til nye høje, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside løbende efterfølgende.

Skal vi lave din kosmetolog hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye kosmetolog hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny kosmetolog hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en kosmetolog hjemmeside?

En ny kosmetolog hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster kosmetolog hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye kosmetolog hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min kosmetolog hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting