Billig hjemmeside

Hjemmeside VVS & Kloak

Billy-Bob sørger for en ny og billig VVS & Kloak hjemmeside

Overvejer du om dit VVS & Kloak firma skal have en hjemmeside? Eller er du allerede fast besluttet på, at i skal have en? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi står klar til at levere en køreklar hjemmeside til dit firma.

5/5

Ny hjemmeside til dit VVS & Kloak firma

Vi har gennem flere år dannet en ekspertise i at bygge hjemmesider til VVS & Kloak firmaer og vil med glæde bygge din nye hjemmeside. Vælger du os som partnere til at bygge din hjemmeside, så sørger vi for at bygge en præcist som du ønsker det. Vi gør det også til nok markedets bedste priser, så det ikke bliver en unødvendigt tung omkostning for dit firma. Når vi er færdige, så står du tilbage med en professionel hjemmeside, som du ejer 100%.

Hvorfor bør et VVS & Kloak firma have en hjemmeside?

Det er specielt vigtigt for et VVS & Kloak firma at have en hjemmeside, da det for alvor kan bringe nye kunder ind i forretningen. Kunder vil typisk finde dit VVS & Kloak firma ved at søge på ”VVS & Kloak firma + bynavn” eller lignende, så det er naturligvis meget vigtigt, at dit firma dukker op på Google, når de potentielle kunder foretager denne søgning. Dukker dit firma ikke op på Google her, så vil kunderne med al sandsynlighed vælge et af de firmaer, som har en hjemmeside og derfor dukker op.

Hjemmesiden er også en god platform til at have alle de vigtigste informationer vedrørende virksomheden stående. Det er bl.a. ting som virksomhedens telefonnummer, e-mail, beliggenhed, osv., så de potentielle kunder, samt de nuværende kunder, hurtigt kan finde disse oplysninger når der er brug for dem.

Hvad koster en ny VVS & Kloak hjemmeside?

Vi har helt bevidst gjort det meget simpelt at købe hjemmeside hos os. Vi er 100% transparente og du kan se priserne inden du bestiller din hjemmeside. Her har du nemlig bare to valgmuligheder. På den måde kan du være sikker på, at der ikke kommer nogle skjulte omkostninger. Nedenunder er der link til de forskellige tilkøb du kan vælge.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit VVS & Kloak firma

Vi bygger og designer din hjemmeside i CMS-system WordPress, som du sikkert har hørt om før. WordPress er nemlig verdens mest anvendte CMS-system, som står bag størstedelen af verdens hjemmesider. Med vores ekspertise i at bygge hjemmesider i WordPress ved vi præcis hvordan vi kan gøre din hjemmeside professionel, unik og brugervenlig, så den kan repræsentere dit firma på bedste vis online. Slutresultatet er, at du står tilbage med en lækker og unik hjemmeside, som kan lokke mange nye kunder til dit firma

Det er også meget fordelagtigt for dig som kunde, at vi bygger den i WordPress, da WordPress er meget nemt at bruge efter selve hjemmesiden er bygget. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan tilføje nyt indhold til hjemmesiden, eller fjerne gammelt indhold, uden at du får brug for hjælp af eksperter.

Er min VVS & Kloak hjemmeside SEO optimeret?

Når vi leverer din hjemmeside til dig, så har vi forberedt den til SEO og udført alle de vigtigste ting, som bl.a. at udfylde meta-descriptions, optimere billeder og definere overskrifter på bedste vis. SEO er et af de vigtigste begreber du vil støde på som hjemmesideejer. Det er en engelsk forkortelse for søgemaskineoptimering og er processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig på google som muligt. Hvis du gerne vil i gang med SEO for alvor, som virkelig kan tage din synlighed og virksomhed til et nyt niveau, så kan du efterfølgende bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside, så den kan opnå sit fulde potentiale.

Skal vi lave din VVS & Kloak hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye VVS & Kloak hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny VVS & Kloak hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en VVS & Kloak hjemmeside?

En ny VVS & Kloak hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster VVS & Kloak hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye VVS & Kloak hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min VVS & Kloak hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting