Billig hjemmeside

Hjemmeside frisør

Billy-Bob sørger for en ny og billig frisør hjemmeside

Kunne du godt tænke dig en lækker og ny hjemmeside til din frisørsalon, men leder bare efter den rigtige partner til at bygge hjemmesiden til dig? Det vil vi med glæde gøre for dig, så du er kommet til det helt rigtige sted.

5/5

Ny hjemmeside til frisørfirmaet

Vi er specialister i at bygge hjemmesider til flere forskellige erhverv, inklusiv frisørsaloner. Hvis du vælger at få lavet din helt nye hjemmeside hos os, så bygger og designer vi din frisørhjemmeside lige præcis som du gerne vil have den. Vi gør det også til nok markedets bedste priser, så du ikke skal bruge alt for mange penge på at få lavet din hjemmeside. Til sidst står du tilbage med en køreklar, professionel og billig hjemmeside, designet efter dine ønsker.

Hvorfor bør en frisør have en hjemmeside?

Som frisør skal du have en hjemmeside, hvis du går med drømme om at have din salon fuldt booket op hver dag. Alle dine konkurrerende frisører har en hjemmeside og synliggør sig på nettet, så derfor er det også ekstremt vigtigt at du gør det. Hvis man ikke har en fast frisør man går til vil man typisk finde sin frisør ved at gå ind på Google og søge på ”Frisør + bynavn”, så her skal din frisør naturligvis helst dukke op i søgeresultaterne. Hvis det er en anden frisør der dukker op end din, er der jo god sandsynlighed for at den potentielle kunde vælger denne frisørsalon over din, fordi kunden simpelthen ikke ved din eksisterer.

Hjemmesiden giver også dig et godt sted at have dine kontaktinformationer stående. På hjemmesiden kan du f.eks. have dit telefonnummer stående, så kunder nemt og hurtigt kan ringe til dig, hvis de gerne vil booke en frisør tid.

Hvad koster en ny frisør hjemmeside?

Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb. Vi har gjort det meget simpelt at købe en hjemmeside hos os, da vi bare tilbyder to priser. På den måde får du prisen at vide med det samme og kan være sikker på, at der ikke er nogle skjulte omkostninger.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til din frisørsalon

Vi bygger og designer din nye hjemmeside i CMS-systemet WordPress når du bestiller din hjemmeside hos os. Du har sikkert hørt om WordPress før, da det er verdens mest anvendte CMS-system til opbygning af hjemmesider. Med vores mange års erfaring i at bygge hjemmesider til firmaer er vi i stand til at bygge en både professionel og unik hjemmeside til dit firma, så den kan repræsentere dit firma på bedste vis online. Når vi er færdige med hjemmesiden, ejer du altså en professionel og brugervenlig hjemmeside, som kan trække nye kunder ind.

Endnu en god fordel ved at vi laver hjemmesiden i WordPress er, at det er et meget brugervenligt CMS-system. Det vil sige, at efter vi har lavet hjemmesiden til dig, så kan du nemt fjerne, tilføje eller ændre noget på din nye hjemmeside uden at du har brug for eksperter til at komme ind over processen.

Er min frisør hjemmeside SEO optimeret?

Når man har en hjemmeside, så er SEO et af de vigtigste begreber. SEO er en engelsk forkortelse for søgemaskineoptimering, og er processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig på Google som muligt. Når vi leverer en færdig hjemmeside til vores kunde, så har vi altid forberedt den til SEO, samt udført de vigtigste ting. Det vil bl.a. sige at vi har udfyldt meta-descriptions og optimeret hjemmesidens billeder. Hvis du har planer om at komme i gang med SEO der virkelig kan tage din virksomhed til et nyt niveau efter du har modtaget den, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside løbende bagefter.

Skal vi lave din frisør hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye frisør hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til en frisør. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en frisør hjemmeside?

En ny frisør hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster frisør hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye frisør hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min frisør hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting