Billig hjemmeside

Hjemmeside Autoværksted

Billy-Bob sørger for en ny og billig autoværksted hjemmeside

Har dit autoværksted brug for en ny hjemmeside? Eller går du blot med overvejelser om du har brug for en hjemmeside? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi er specialister i at bygge og designe køreklare hjemmesider.

5/5

Ny hjemmeside til dit autoværksted

Vi er eksperter i at bygge hjemmesider til flere forskellige typer erhverv, også autoværksteder. Giver du os æren til at bygge og designe din hjemmeside, så gør vi det også lige præcis som du ønsker det, og endda til nok markedets bedste priser. Efter vi har leveret hjemmesiden til dig, så står du tilbage med en spritny og professionel hjemmeside, som du naturligvis ejer og kan gøre med som du vil.

Hvorfor bør et autoværksted have en hjemmeside?

Et autoværksted vil have kæmpe gavn af at have en hjemmeside. Når uheldet er ude, og ens bil er ved at bryde sammen, så vil man højst sandsynligt finde et autoværksted ved at gå ind på Google og søge på ”Autoværksted + bynavn”. Her er det naturligvis vigtigt, at dit autoværksted vises i søgeresultaterne, så disse potentielle kunder der har brug for et autoværksted, ser din virksomhed. Hvis ikke du har en hjemmeside, så vil alle disse potentielle kunder ryge over til en af dine konkurrenter i stedet.

Hjemmesiden er også det oplagte sted at have autoværkstedets forskellige informationer stående. Det kan bl.a. være autoværkstedets e-mail, telefonnummer og adresse, så din kunder, samt potentielle kunder, hurtigt kan finde disse oplysninger når der er brug for dem.

Hvad koster en ny autoværksted hjemmeside?

Vi har gjort det meget simpelt for dig at se hvad din nye hjemmeside kommer til at koste. Du skal nemlig blot vælge mellem to forskellige prispakker, alt efter hvad dine behov er. Ved at gøre det på denne måde kan du være sikker på, at der ikke er nogle skjulte omkostninger i forbindelse med hjemmesiden.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit autoværksted

Bestiller du din hjemmeside ved os bygger og designer vi den i det velkendte CMS-system WordPress. Du har sikkert hørt om WordPress før, da det er verdens mest anvendte CMS-system, som ligger bag enormt mange hjemmesider. Vi har specialiseret os i at bygge professionelle hjemmesider gennem WordPress, så vi ved præcist hvordan vi kan gøre din hjemmeside både professionel og brugervenlig, så dine besøgende får en god oplevelse. Når hjemmesiden er færdig, står du med andre ord tilbage med en lækker og brugervenlig hjemmeside, som kan repræsentere dit autoværksted på bedste vis.

Endnu en fordel ved at vi bruger WordPress er, at det er et enormt brugervenligt CMS-system. Det betyder, at du nemt og hurtigt selv kan gå ind og redigere i hjemmesidens indhold, uden at det bliver nødvendigt for dig at skulle hive eksperter ind over processen til en dyr timeløn.

Er min autoværksted hjemmeside SEO optimeret?

SEO er muligvis det vigtigste begreb du kommer til at støde på som hjemmesideejer. SEO står for Search Engine Optimization og er processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig som muligt på Google. Når vi leverer hjemmesiden, så har vi forberedt den fuldt ud til SEO. Vi har bl.a. optimeret alle billeder, defineret overskrifter på bedste vis og udfyldt meta-descriptions. Det vil sige, at vi har udført alle de vigtigste SEO ting på hjemmesiden. Hvis du gerne vil i gang med seriøs SEO efter du har modtaget hjemmesiden, så kan du bestille os til efterfølgende at videreoptimere på din hjemmeside, så du kan opnå dit fulde potentiale.

Skal vi lave din autoværksted hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye autoværksted hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny autoværksted hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en autoværksted hjemmeside?

En ny autoværksted hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster autoværksted hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye autoværksted hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min autoværksted hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting