Billig hjemmeside

Hjemmeside Coaches

Billy-Bob sørger for en ny og billig coaches hjemmeside

Er du lifecoach, fitnesscoach eller en anden form for coach, og har derfor brug for en hjemmeside? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er eksperter i at bygge hjemmesider og vil med glæde designe en køreklar hjemmeside til din forretning.

5/5

Ny hjemmeside til dit coachingfirma

Vi er eksperter i at bygge hjemmeside til coaches. Hvis du vælger, at vi skal bygge din hjemmeside, så gør vi det også 100% efter dine behov. Udover dette gør vi det også til nok markedets bedste priser, så du ikke skal betale mere end nødvendigt for at få din nye hjemmeside. Når vi er færdige med at bygge hjemmesiden, så står du tilbage med en lækker og professionel hjemmeside, som er designet og bygget lige præcis som du ønsker det.

Hvorfor bør en coach have en hjemmeside?

Som coach er det ekstremt vigtigt at have en hjemmeside. På hjemmesiden kan du have alle de vigtigste oplysninger stående, som bl.a. din e-mail, dit telefonnummer, beliggenhed, osv., så potentielle kunder nemt og hurtigt kan komme i kontakt med dig.

Derudover er det også enormt vigtigt hvad angår anskaffelse af nye kunder. Mange vil nemlig finde deres nye coach ved at foretage en søgning på Google, så det er selvfølgelig vigtigt, at du har en hjemmeside der dukker op i søgeresultaterne, når potentielle kunder fra din målgruppe søger efter en ny coach. Hvis ikke du har en hjemmeside, så vil denne store mængde af potentielle kunder ende med at vælge en af dine konkurrenter udelukkende fordi de havde en hjemmeside, som fik kunden til at vælge dem.

Hvad koster en ny coach hjemmeside?

Når du skal købe en ny coach hjemmeside hos os, så har vi også gjort prisen meget simpel. Du skal nemlig bare vælge mellem 2 forskellige priser alt efter hvad dine behov er. Vi gør det på denne måde, så du ved prisen allerede fra starten og kan være sikker på, at der ikke er nogen skjulte gebyrer. Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit coachingfirma

WordPress er verdens mest anvendte CMS-system og det er også i dette system at vi bygger din nye hjemmeside. Vi har efterhånden over mange år sat os på positionen som specialister i at bygge professionelle hjemmesider på WordPress, så vi ved præcist hvad det kræver at bygge en hjemmeside, som er både flot og brugervenlig for dine besøgende. Når vi er færdige med hjemmesiden, leverer vi en lækker og professionel hjemmeside til dig, som vil synliggøre din virksomhed online på bedste vis.

Derudover er WordPress også et genialt system, da det er enormt nemt for dig at bruge efter vi har udviklet hjemmesiden. Du kan nemt selv gå ind og redigere i hjemmesidens indhold eller tilføje nyt indhold uden at du får brug for hjælp af specialister.

Er min coach hjemmeside SEO optimeret?

SEO er et altafgørende begreb for hjemmesideejere. SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering, og refererer til processen med at gøre sin hjemmeside så synlig som muligt på Google. Alle hjemmesider vi leverer til vores kunder, er forberedt til SEO. Det betyder, at vi leverer en hjemmeside hvor title- og meta-descriptions er udfyldt, billederne er optimeret og overskrifterne er defineret på bedste vis. Alt dette har stor betydning når det gælder SEO. Det vil sige, at vi sørger for at alle de vigtige ting er udført og forberedt for dig. Har du ønsker om at komme i gang med SEO, som virkelig kan tage din hjemmeside til nye højder, efter vi har leveret den til dig, så kan du bestille os til løbende at videreoptimere på din hjemmeside, så den opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din coach hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye coach hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny coach hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en coach hjemmeside?

En ny coach hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster coach hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye coach hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min coach hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting