Billig hjemmeside

Hjemmeside Brolægger

Billy-Bob sørger for en ny og billig brolægger hjemmeside

Hvis du går med planer om at få bygget en hjemmeside til dit brolæggerfirma, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er specialister i at bygge køreklare og professionelle hjemmesider til en skarp pris.

5/5

Ny hjemmeside til dit brolæggerfirma

Med mange års erfaring er vi eksperter i at bygge hjemmesider til brolæggerfirmaer og lignende virksomheder. Det gør vi også til nok markedets bedste priser, så hjemmesiden ikke bliver unødvendigt dyr for dig. Vælger du os til at bygge din nye hjemmeside, så gør vi det naturligvis også efter dine ønsker, så den passer perfekt til din vision. Når hjemmesiden er færdiglavet, så står du tilbage med en hjemmeside der er designet efter dine ønsker og som du ejer fuldt ud, så du fremadrettet kan gøre med den som du vil.

Hvorfor bør en brolægger have en hjemmeside?

Som brolægger er det vigtigt at have en hjemmeside. Det er det først og fremmest for at synliggøre sin virksomhed på internettet, som hurtigt kan blive en største kilde af nye kunder. Mange finder en brolægger ved at lave en hurtig søgning på internettet og derfor er det specielt vigtigt, at du har en hjemmeside, som dukker op i søgeresultaterne, når kunden laver søgningen. Hvis ikke du har en hjemmeside der gør dette, så vil den kæmpe mængde potentielle kunder gå til dine konkurrenter bare fordi de har en hjemmeside og du ikke har.

Hjemmesiden er også det oplagte sted at oplyse kunden om hvad dine priser er, hvilke ydelser du kan give, samt virksomhedens kontaktinformationer, så kunder og potentielle kunder nemt kan finde disse, hvis der er behov for at komme i kontakt med dig.

Hvad koster en ny brolægger hjemmeside?

Vi har gjort det helt simpelt for dig hvad angår prisen for at få lavet en hjemmeside. Vi har nemlig bare to forskellige priser som du kan vælge imellem baseret på hvilken der passer bedst til dine behov. Ved at kunne se prisen inden du overhovedet har bestilt kan du være sikker på, at der ikke er nogen skjulte omkostninger når du handler med os. Her kan du se priserne og nedenunder er der et link til forskellige typer tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit brolæggerfirma

Du har med god sandsynlighed hørt om WordPress før, da det er verdens klart mest brugte CMS-system. Det vil også være i WordPress vi bygger din nye hjemmeside, og vi har mange års erfaring i at bygge professionelle hjemmesider i netop WordPress. Derfor ved vi meget præcist hvad der skal til for at skabe en hjemmeside til dig, som er både brugervenlig og unik, samtidigt med at den ser topprofessionel ud. Når hjemmesiden er færdig ejer du den 100% og står tilbage med en hjemmeside, som vil repræsentere dit firma så godt som muligt online.

WordPress er også et af de mest brugervenlige CMS-systemer, hvilket er en stor fordel for dig. Det betyder, at du hurtigt og super nemt kan gå ind og tilføje noget til hjemmesiden, fjerne noget eller ændre i noget, uden at du får brug for hjælp af eksperter.

Er min brolægger hjemmeside SEO optimeret?

SEO er et ekstremt vigtigt begreb for dig der har en hjemmeside. SEO er en engelsk forkortelse for søgemaskineoptimering, eller på engelsk, Search Engine Optimization. Som det lidt ligger i begrebet, så dækker det over at optimere sin hjemmeside i forhold til de forskellige søgemaskiner. På den måde gør man hjemmesiden så synlig som muligt på nettet overfor potentielle kunder. Når vi leverer din hjemmeside til dig, så har vi gjort den klar til SEO, samt udført alle de vigtigste ting. Det vil f.eks. sige, at vi har optimeret billederne på hjemmeside og udfyldt meta-descriptions. Vil du dog i gang med SEO efter du har modtaget din hjemmeside, så du virkelig kan få navnet på din virksomhed ud foran mange kunder, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside, så den opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din brolægger hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye brolægger hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny brolægger hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en brolægger hjemmeside?

En ny brolægger hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster brolægger hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye brolægger hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min brolægger hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting