Billig hjemmeside

Erhvervshjemmesider

Billy-Bob sørger for en ny og billig hjemmeside til dit erhverv

Har du et firma og går med overvejelser om at få bygget en hjemmeside? Eller har du allerede planlagt, at det er på tide at du får lavet en professionel hjemmeside? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

5/5

Ny hjemmeside til dit erhverv

Vi har specialiseret os i at bygge erhvervshjemmesider og vil derfor med glæde bygge hjemmesiden til dit firma. Vælger du os til at bygge din hjemmeside, så gør vi det i samarbejde med dig og efter dine ønsker. Derudover gør vi det også til nok markedets bedste priser, så du får en billig og professionel hjemmeside. Slutresultatet er at vi leverer en køreklar hjemmeside til dig, som du ejer 100%.

Hvorfor bør man have en hjemmeside?

Uanset hvilken type erhverv du driver, så vil det med al sandsynlighed være en god ide at have en god og professionel hjemmeside. Her i 2023 finder langt de fleste de virksomheder de gør brug af ved at foretage en søgning på Google, og derfor er det specielt vigtigt, at din virksomhed har en hjemmeside, som dukker op på Google, når de potentielle kunder foretager denne søgning. Ved at få lavet en hjemmeside kan man hurtigt få adgang til en helt ny og kæmpe mængde kunder, som man før er gået glip af.

Derudover giver hjemmesiden dig også et godt sted til at have alle virksomhedens informationer stående. Det kan bl.a. være lidt om virksomhedens historie, priser, ydelser, men også alle virksomhedens kontaktinformationer, så kunder og potentielle kunder hurtigt og nemt kan finde disse informationer, når der er brug for dem.

Hvad koster en ny erhvervshjemmeside?

Nogle gange er det svært at aflæse hvad en hjemmeside kommer til at koste, men vi har gjort det meget simpelt for dig. Du har nemlig bare to forskellige priser du kan vælge ud fra, alt efter hvilken der dækker dine behov bedst. Ved at gøre det på denne måde kan du føle dig tryg og sikker på, at der ikke kommer nogen skjulte omkostninger fra vores side.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit erhverv

Vi bygger og designer din nye hjemmeside i WordPress. Du har garanteret også hørt om WordPress før, da det er det langt mest anvendte CMS-system i verdenen. Med vores ekspertise i at bygge WordPress hjemmesider ved vi nøjagtigt hvad der skal til for at designe en professionel og lækker hjemmeside, som også er brugervenlig for dine besøgende. Det vil også sige, at du kommer til at stå tilbage med en lækker og brugervenlig hjemmeside, som kan trække nye kunder ind i din virksomhed.

Det er derudover også en stor fordel for dig, at vi bruger WordPress. Det er det fordi, at WordPress er et ekstremt brugervenlig CMS-system, som gør det nemt for dig at gå ind og redigere i hjemmesidens indhold uden du skal betale en dyr timeløn for at ændre i hjemmesiden.

Er min erhvervshjemmeside SEO optimeret?

SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. Det betyder processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig på de forskellige søgemaskiner som muligt, herunder specielt Google. Når man har en hjemmeside, er SEO derfor også et enormt vigtigt begreb. Alle hjemmesider vi leverer, er optimeret og gjort klar til SEO, og vi har derudover udført de vigtigste SEO-relateret ting, som bl.a. at optimere alle billeder og definere overskrifter på bedste vis. Vil du dog gerne i gang med SEO for alvor efter du har modtaget din hjemmeside, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside efterfølgende, så den for alvor opnår sit fulde potentiale.

Skal vi lave din erhvervshjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye erhvervshjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny erhvervshjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en erhvervshjemmeside?

En ny erhvervshjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster erhvervshjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye erhvervshjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min erhvervshjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting