Billig hjemmeside

Hjemmeside Anlægsgartner

Billy-Bob sørger for en ny og billig anlægsgartner hjemmeside

Er du anlægsgartner og overvejer om det er på tide, at du får bygget en hjemmeside? Eller har du allerede lagt planer om at få bygget en hjemmeside? Så er du landet på den rigtige side.

5/5

Ny hjemmeside til dit anlægsgartnerfirma

Vi har med mange års erfaring specialiseret os i at bygge hjemmesider til anlægsgartnere og lignende virksomheder og vil derfor med glæde bygge din nye hjemmeside. Derudover gør vi det til markedets bedste priser, så du ikke skal af med unødvendigt mange penge for hjemmesiden. Hvis du vælger os til at bygge din hjemmeside, så gør vi det efter dine ønsker og behov, så du får en der er lavet efter din vision. Til slut står du tilbage med en hjemmeside, som du ejer 100% og kan gøre med som du vil.

Hvorfor bør en anlægsgartner have en hjemmeside?

En anlægsgartner skal have en hjemmeside af flere forskellige årsager, men den primære er til at få fat i nye kunder. Mange der har brug for en anlægsgartner vil finde gartneren ved at foretage en søgning på Google og her er det naturligvis enormt vigtigt, at du har en hjemmeside der dukker op højt i søgeresultaterne. Har du succes med din hjemmeside kan det nemlig resultere i en kæmpe mængde nye kunder. Uden en hjemmeside vil alle disse potentielle kunder gå til en af dine konkurrenter udelukkende fordi de har en hjemmeside og du ikke har.

Derudover er hjemmesiden også det perfekte sted for dig at give din kunde alle de vigtigste oplysninger om virksomheden. Det kan bl.a. være ting som priser og ydelser, men også virksomhedens telefonnummer og e-mailadresse, så de hurtigt kan komme i kontakt med dig, hvis der er brug for det.

Hvad koster en ny anlægsgartner hjemmeside?

Det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad det koster at få lavet en hjemmeside. Vi har dog gjort det meget simpelt ved at tilbyde to forskellige priser. Så skal du blot vælge den der passer bedst til dine behov. På den måde kan du være sikker på, at der ikke er nogen skjulte omkostninger når du bestiller os til at lave din hjemmeside.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit anlægsgartnerfirma

Når du bestiller din nye hjemmeside til dit anlægsgartnerfirma, bygger og designer vi den i CMS-systemet WordPress. Du har højst sandsynligt hørt om WordPress før, eftersom at det er en af verdens mest anvendte CMS-systemer til hjemmesider. Vi har bygget og designet mange forskellige hjemmesider, og ved derfor præcist hvordan man designer en unik hjemmeside der er brugervenlig, samtidigt med at den ser flot ud. Når vi er færdige med hjemmesiden, får du altså en flot og professionel hjemmeside, som kan repræsentere dit anlægsgartnerfirma på bedste vis online.

Endnu en stor fordel ved at vi bygger den i WordPress er, at det er et ekstremt brugervenligt CMS-system. Med andre ord vil det sige, at efter vi har lavet hjemmesiden til dig, så kan du nemt fjerne, tilføje eller ændre noget på din nye hjemmeside uden at skulle have eksperter ind over processen.

Er min anlægsgartner hjemmeside SEO optimeret?

SEO er et altafgørende begreb for hjemmesideejere, og er afgørende for hvor stor succes man får med sin hjemmeside. SEO står for Search Engine Optimization, som på dansk er søgemaskineoptimering, og dækker over processen med at optimere sin hjemmeside til at blive så synlig på Google, og andre søgemaskiner, som muligt. Når vi leverer din helt nye hjemmeside til dig, så har vi gjort den klar til SEO. Det vil sige at vi har udført alle de væsentligste ting, som f.eks. at optimere alle billeder og udfylde meta-descriptions, så den er SEO venlig og klar til dig. Vil du dog i gang med seriøs SEO efter du har modtaget hjemmesiden, så den kan opnå sit fulde potentiale, så kan du bestille os til at videreoptimere på din hjemmeside løbende efterfølgende.

Skal vi lave din anlægsgartner hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye anlægsgartner hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny anlægsgartner hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en anlægsgartner hjemmeside?

En ny anlægsgartner hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster anlægsgartner hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye anlægsgartner hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min anlægsgartner hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting