Billig hjemmeside

Hjemmeside gulvfirma

Billy-Bob sørger for en ny og billig gulvfirma hjemmeside

Er det næste skridt for dit gulvfirma at få opbygget en professionel hjemmeside? Så er du landet det rigtige sted. Vi er specialister i at bygge hjemmesider til forskellige erhverv inklusiv til gulvfirmaer.

5/5

Ny hjemmeside til dit gulvfirma

Vi er specialister til at bygge hjemmesider til mange forskellige typer erhverv, herunder også gulvfirmaer. Hvis du vælger at få lavet din nye hjemmeside her hos os, så designer og bygger vi den efter dine ønsker, og samtidigt til nok markedets bedste priser. Dermed ender du med at stå tilbage med en ny, professionelt og billig hjemmeside, som vi har designet 100% efter dine ønsker.

Hvorfor bør et gulvfirma have en hjemmeside?

Der er flere forskellige grunde til, at det er vigtigt for et gulvfirma at have en hjemmeside, men den primære grund er uden tvivl anskaffelse af nye kunder. Langt de fleste der finder et gulvfirma, gør det ved at søge på ”Gulvfirma + bynavn” og her er det naturligvis vigtigt, at netop dit gulvfirma dukker op i de forskellige søgeresultater. Hvis dit firma ikke dukker op i søgeresultaterne, gør din konkurrenter det uden tvivl, og så risikerer du, at den potentielle kunde vælger en af dine konkurrenter fremfor dig.

Derudover er hjemmesiden også det perfekte sted at skrive hvad dine priser er, hvilke ydelser du kan levere, samt alle dine virksomhedsoplysninger, som f.eks. e-mail, telefonnummer og beliggenhed, så kunder nemt og hurtigt kan finde disse oplysninger når der er brug for dem.

Hvad koster en ny gulvfirma hjemmeside?

Når du skal købe en ny hjemmeside til dit gulvfirma hos os, så er prisen gjort meget simpel. Du kan nemlig vælge mellem 2 forskellige priser alt efter dine behov, som du kan se inden du bestiller hjemmesiden. Det har vi gjort, så du ved prisen allerede fra starten og kan være sikker på, at der ikke er nogen skjulte omkostninger. Her kan du se priserne på de to typer hjemmesider, og nedenunder er der et link til tilkøb.

Onepager

Kr 4997

En onepager til dig som kender vigtigtheden i at være synlig på nettet. Her får du en hjemmeside designet efter dine ønsker, så du kan blive fundet på nettet

Billy-Bob+

Kr 9997

Her får du en hjemmeside med op til 5 sider. Du bestemmer selv hvilke, og indholdet på siderne.

Billy-Bob+ er til dig der kender vigtigheden i at kunne oplyse sine kunder om sine ydelser, priser og serviceområder. Med andre ord får du her alt hvad du har brug for.

En wordpress hjemmeside til dit gulvfirma

Efter du har bestilt din hjemmeside, går vi i gang med at bygge den i CMS-systemet WordPress, som er verdens mest anvendte CMS-system. Med vores ekspertise i at bygge hjemmesider i WordPress ved vi præcist hvad der skal til for at bygge en professionel hjemmeside, som kan repræsentere din virksomhed på bedste vis online. Efter vi har lavet hjemmesiden, ejer du den 100% og kan derfor gøre med den som du vil.

Det er også en stor fordel for dig, at vi bruger WordPress, da det er et yderst brugervenligt system. Det gør det nemlig muligt for dig nemt at gå ind og redigere i hjemmesidens indhold eller senere tilføje noget nyt uden at du har brug for at betale eksperter til at gøre det for dig.

Er min gulvfirma hjemmeside SEO optimeret?

Når vi leverer hjemmesiden til dig, så har vi udført de vigtigste SEO-relateret ting og forberedt den til SEO. SEO står for search engine optimization og er processen af at optimere hjemmesiden til at blive så synlig som muligt på Google. Vi har optimeret alle billeder på hjemmesiden, defineret overskrifter på bedste vis og udfyldt meta-descriptions. Hvis du dog gerne vil gang med seriøst SEO efter du har modtaget hjemmesiden, som for alvor kan synliggøre din virksomhed, så kan du efterfølgende bestille os til at videreoptimere på hjemmesiden, så den kan opnå sit fulde potentiale.

Skal vi lave din gulvfirma hjemmeside?

FAQ

Hvor lang tid tager det at lave min nye gulvfirma hjemmeside?

Typisk tager det imellem 3-14 dage at lave en ny hjemmeside til et gulvfirma. I enkelte tilfælde kan det tage og til 3-4 uger

Hvad koster en gulvfirma hjemmeside?

En ny gulvfirma hjemmeside koster 4997kr, hvis du ønsker en hjemmeside med flere undersider på. Ønsker du blot en enkelt landingsside, også kaldet onepager, koster det 2497kr

Koster gulvfirma hjemmesiden mere end den listede pris?

Prisen der er oplyst er prisen for din nye gulvfirma hjemmeside. Du kan se mere på siden hjemmeside tilkøb.

Hvad koster det at have min gulvfirma hjemmeside hostet hos jer?

Det koster fra 39-99kr. Du kan se mere under siden WordPress hosting